Ретроспекция

Благодаря ви, че сте с Неуютен блог и във Facebook:

Благодаря ви, че не ме следите, а ме следвате:

Благодаря ви, че сте моето отбрано общество:

20.06.2011 г.

Извинение за тоталното омазване с коментарите


Днес Неуютен блог премина на системата за коментари Disqus. Причина за това е кошмарната липса на елементарни възможности за администриране на коментарите в Blogger, поради което се налагаше години наред да модерирам всички коментари. В Blogger, колкото и пъти да маркирате коментари от един и същи профил като спам, машинката така и не може да разбере, че не желаете коментари от този човек. И това е само един от проблемите... С Disqus вече няма да се налага добронамерените читатели на блога да търпят негативи заради отделни мизантропски настроени люде, тролове и прочее същества.

Интегрирах старите коментари от Blogger в Disqus, но забелязах проблем с един коментар. Впоследствие с неудоволствие осъзнах, че много от коментарите са с объркано авторство. А в блога има хиляди коментари, няма как да прегледам всички и да оставя уточнение на всеки един от тях.

Този проблем е валиден само за старите коментари, отпреди инсталирането на Disqus. За коментарите, оставени отсега нататък, се очаква всичко да е наред.

Искрено се извинявам на всички коментатори в блога, които са станали жертва на това омазване. Моля да не ми се сърдите, ако видите коментара си под чуждо име, или своето име с чужд коментар.

Специално се извинявам на Боби, който няма да има възможност да остави коментар оттук нататък.

Creative Commons License Правила и съвети за препечатване от Неуютния блог


Няма коментари :

Публикуване на коментар